BioClave™ 18 autoklav

81 756kr (exkl.moms)

  • Utformad specifikt för sterilisering av laboratorieforskningsverktyg
  • Helautomatisk drift – tryck bara på start
  • Inbyggd vattentank – ingen extern anslutning behövs
  • 8L, 18L och 28L modeller
  • Alla modeller får plats på en bänk

10 i lager

Artikelnr: B4000-18-E Kategori:

Beskrivning

BioClave-autoklaverna har, trots sina små yttermått, förvånansvärt stora innerutrymmen i rostfritt stål och rymmer en mängd olika vätskor, media, instrument, glasvaror, plastartiklar och andra vanliga laboratorieartiklar. Finns tillgängliga i 8L, 18L och 28L volym. Dessa bänkmodeller inkluderar en mekanisk och elektrisk säkerhetsspärr som förhindrar dörren från att öppnas tills trycket har nått noll PSI.

Enkel att använda med en stor digital LCD-skärm och helautomatisk drift. En valfri termisk miniskrivare är också tillgänglig för att tillhandahålla en registrering av steriliseringsparametrar och en USB-enhet kan användas för att registrera inställningar och överföra dem till en PC.

8-liters BioClave Mini är förprogrammerad för att möta grundläggande steriliseringsbehov. Temperaturen kan väljas till antingen 121°C eller 134°C, och steriliseringstiden är helt justerbar. Den ekonomiska BioClave Mini är det perfekta valet varhelst bänksterilisering krävs och utrymmet är begränsat.

BioClave 18L och 28L-modellerna erbjuder förinställda cykelalternativ (standardprogram), för användning med vätskor, inslagna forskningsinstrument eller oinpackade instrument/plastartiklar. Det går även att lägga till ytterligare torktid i slutet av en cykel. Alla inställningar är justerbara och parametrarna kan ändras för att skapa en steriliseringscykel som passar dina behov.

Bioclave 28L har en utökad kammarstorlek med en diameter på 32 cm. Med denna större inre kammare är BioClave 28 vår enda modell som kan sterilisera 1 och 2 liters flaskor. Trots den ökade kammarstorleken är enheten fortfarande relativt kompakt och passar på en laboratoriebänk.

Ytterligare information

Vikt 89 kg
Dimensioner 22 × 89 cm