Allmänt

Endast svenskregistrerade företag eller organisationer kan lägga beställningar. Vid beställning anges organisationsnummer.

Priser och betalning

Varje produkt har ett pris som anges exklusive moms. Om du köper flera produkter i ett paket visas det totala paketpriset exklusive moms.

Normalt sett är betalningsvillkoren faktura 30 dagar, förskottsbetalning. Bioimport förbehåller sig rätten att utföra en kreditprövning.

Fraktkostnad är 349:-. Vid beställningar över 1500:- är frakten gratis.

Äganderättsförbehåll

Äganderätten övergår till köparen först när produkten är fullt betald.

Leveranstid

Leveranstiden varierar beroende på lagerstatus. Normal leveranstid är mellan 10-30 dagar. Om du vill veta mer exakt leveranstid för en produkt, kontakta oss på info@bioservices.se.

Generellt sker leveransen med lämplig fraktbärare (PostNord, TNT, DHL, UPS eller liknande), utlämnande av paket sker normalt innan kl 16.00. Vi skickar alla varor från vårat lager i Sverige.

Transportskador

Kunden ansvarar för att kontrollera försändelsen för synliga transportskador vid mottagandet. Dessa ska i den mån det är möjligt direkt anmälas till speditören, om inte speditören finns på plats åligger det kund att kontakta speditören. Bioimport ska också kontaktas för att eventuella uppstådda problem ska kunna lösas på bästa sätt.

Garanti och service

Garantitid för alla elektroniska produkter är 1 år. För garantiärenden kontakta oss på info@bioimport.se. Skador beroende på vårdslös hantering omfattas inte av garantin.

Integritetspolicy

För detaljerad information om Bioimports integritetspolicy vänligen se vår hemsida där den finns för nedladdning i sidfoten på alla sidor. Integritetspolicyn är uppbyggd i enlighet med GDPR. I samband med offertförfrågan och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Reklamation

Reklamation av felaktig eller defekt vara ska framföras inom 8 dagar från mottagandet. Reglering sker normalt genom utbyte till felfri vara. Övriga ersättningsanspråk beaktas inte.

Retur av felfri vara krediteras till högst 80 % av varans fakturerade pris. För att retur ska godkännas skall den returneras i nyskick och i dess oskadade originalförpackning. Varor som inte lagerhålls av Bioimport återtas inte. Ej heller varor som ska kyl- eller frysförvaras återtas. Vid retur av felfria varor skall dessa sändas fritt levererade till Bioimport. Returer ska skriftligen vara godkända och överenskomna från Bioimports sida innan varan returneras.

Force majeure

Bioimport är inte ansvarig för förseningar eller fel som uppstår på grund av omständigheter utanför företagets kontroll, inklusive, men inte begränsat till, handlingar från civila eller militära myndigheter, nationella nödsituationer, arbetsstopp, eld, översvämning, katastrof, pandemi, uppror, krig, upplopp eller fel på kommunikationsinfrastruktur eller strömförsörjning.

I händelse av att utrustning går sönder utanför Bioimports kontroll, ska Bioimport vidta rimliga åtgärder för att minimera driftavbrottet och så snabbt som möjligt, i samråd med kunden, planera in reparation eller annan åtgärd. Bioimport har inte något ansvar för utrustningar som går sönder utanför uttryckt garanti, men samarbetar i största möjliga mån med kunden för att lösa eventuella driftstörningar och ge så bra service som möjligt.

BETALNINGSVILLKOR

Faktura

Vid betalning mot faktura sker betalning inom 30 dagar. Vi förbehåller oss rätten att kräva förskottsbetalning vid större beställningar.