Incu-mixer™ MP uppvärmd mikroplattorvirvel, 2 positioner

24 062kr (exkl.moms)

  • Optimerad för inkuberad blandning i mikroplattor
  • Uppvärmt lock förhindrar kondensering
  • Accepterar plåtar upp till 46 mm höga (endast fyra plattor)
  • Kontrollera tid, temp. och hastighet
  • Tillgänglig i format med två plattor och fyra plattor

10 i lager

Artikelnr: H6002-E Kategori:

Beskrivning

Den nya Incu-Mixer MP-serien från Benchmark Scientific är designad för att ge en optimal metod för att vortexa och inkubera mikroplattor. Samtidig uppvärmning från både bottenytan och locket ger temperaturlikformighet genom hela provet. Dessutom minimerar det uppvärmda locket avdunstning och förhindrar kondens.

En kompakt bana på 2 mm säkerställer noggrann blandning i mikroplattor utan stänk. Hastighet, tid och temperatur visas alla i realtid på den stora LCD-skärmen medan ett internt valideringssystem ständigt övervakar alla parametrar för noggrannhet.

Incu-Mixer-serien är designad för flexibilitet i applikationen och finns i två och fyra plattor, båda kan acceptera alla standardplattor upp till 40 mm höga. Oberoende tid-, temperatur- och hastighetskontroller gör att mixern fungerar som 3 maskiner i en; en inkubator med flera plattor, vortexer eller en kombination av de två. Incu-Mixer MP-serien är idealisk för en mängd olika molekylärbiologiska tillämpningar inklusive immunokemiska reaktioner, enzym- och proteinanalys och mikroarrayanalys.

Ytterligare information

Dimensioner 18 × 14 × 12 cm