myBath 4L Digitalt vattenbad

12 228kr (exkl.moms)

  • Gångjärnslock (ingår) kan även tas bort
  • Quik-CAL™ användarkalibreringsfunktion
  • Sömlös kammare i rostfritt stål
  • myBath 4L Inkluderar ställ för 1.5/2.0, 15 & 50 ml rör

10 i lager

Beskrivning

MyBath-serien är designad för att garantera överlägsen noggrannhet och prestanda i ett kompakt fotavtryck. Med fyra storlekar att välja mellan finns det ett myBath som passar varje labb.

Modellerna 4, 8 och 12L har lättanvända kontroller som gör att användaren kan välja och övervaka inställningar digitalt. Justerbar i steg om 0,1ºC*, temperaturen visas på en stor 3-siffrig display*. Den patenterade Quik-CAL™-funktionen möjliggör enkel kalibrering i labbet.* Högeffektiv isolering bibehåller temperaturstabilitet och enhetlighet i badet, samtidigt som höljet hålls svalt vid beröring.

Alla myBath-modeller har sömlösa kammare i rostfritt stål för enkel rengöring och lång livslängd. Kamrarna motstår rost och har inga hörn för att samla upp smuts eller föroreningar. De större 8L och 12L enheterna har avlopp för problemfria vattenbyten. 4L, 8L och 12L-modellerna inkluderar ett genomskinligt skydd som kan tas bort eller fällas tillbaka på ett bakre gångjärn för att spara bänkutrymme. Lockets gaveldesign leder bort kondens till framsidan och baksidan av badet, bort från prover.

Det finns ställ för att rymma 1,5/2,0 ml, 15 ml och 50 ml rör i 4L, 8L och 12L bad. myBath 4L levereras med alla tre ställen.

*myBath 2L (Artikel: B2000-2), har en 2-siffrig display och kan styras i steg om 1,0C

Ytterligare information

Vikt 15 kg
Dimensioner 7.7 × 13.9 × 9 cm