myBlock I enpositions torrbad, med 1 x BSWCMB

8 313kr (exkl.moms)

  • Digital temperaturkontroll
  • Gångjärnsförsett lock
  • Extern temperatursond (finns som tillbehör)
  • Tillgänglig med Quick-Flip universalblock (stöder alla vanliga rörstorlekar, PCR-strippar och PCR-plattor)
  • Block säljs separat

10 i lager

Artikelnr: BSH5001-1B-E Kategori:

Beskrivning

Benchmarks myBlock-serie är en “nästa generations” produktlinje som introducerar flera stora fördelar jämfört med traditionella torrbad. De är de första digitala torrbaden som inkluderar avancerade mikroprocessorkontroller, tidsinställd eller kontinuerlig drift och ett avtagbart gångjärnslock. Dessutom kan en valfri extern temperatursond placeras direkt inuti ett provrör, vilket ger realtidskontroll och övervakning av den faktiska provtemperaturen.

MyBlocks genomskinliga lock ger bättre enhetlighet och minimerar temperaturskiktningen i blocket genom att bibehålla ett lager med varmluft. Det hjälper också till att minska energiförbrukningen genom att minimera värmeförlusten. Det gångjärnsförsedda locket kan öppnas (bakåt) eller enkelt tas bort (lyftas av) för att få plats med högre rör.

Både enkel- och dubbelblocksmodellerna kan beställas i en konfiguration som inkluderar våra unika Quick-Flip™-block. Dessa universella block accepterar rör från 0,5 till 2,0 ml och, när man vänder på dem, 0,2 ml rör, PCR-strippar eller (endast i dubbelblocksmodellen) en PCR-platta. Andra block finns för tuber upp till 50ml.

Ytterligare information

Dimensioner 7 × 10 × 5 cm