Orbi-Shaker™ CO2 med fjärrkontroll och gummimattplattform (13×12″)

44 610kr (exkl.moms)

  • Designad för att passa och maximera kapaciteten i de flesta CO2-inkubatorer
  • Fjärrstyrd, justera inställningarna utan att störa CO2-miljön
  • Horisontellt cirkulär 19 mm bana för luftning & blanda
  • Byt omedelbart ut kolvklämmor med MAGic Clamp™-tillbehör (PATENTERAD)

10 i lager

Artikelnr: BT4001-E Kategori:

Beskrivning

Den nya Orbi-Shaker CO2-serien är designad för skakning, blandning och amp; luftningsapplikationer i extrema miljöer, inklusive CO2-inkubatorer. Den tål temperaturer från 0 till 60°C och luftfuktighetsnivåer upp till 100%.

För att undvika kontaminering, oavsiktlig gasutsläpp eller avvikelser från protokoll justeras alla inställningar via den medföljande fjärrkontrollmodulen. Denna modul kan förvaras utanför kammaren och ansluts till shakern via en platt (1 mm tjock) kabel, som enkelt passerar genom en port eller under en inkubatordörr utan att kompromissa med tätningen. Detta möjliggör användarjustering av körtid eller blandningshastighet utan att öppna kammardörren/dörrarna.

Instrumentet levereras med en halkfri gummimattaplattform. Dessutom finns bekväma MAGic Clamp™-plattformar (i flera storlekar) också tillgängliga för användning med Erlenmeyer-kolvar och provrörsställ. Den unika magnetiska fästmetoden (PATENTERAD) har blivit allmänt erkänd som det enklaste sättet att omedelbart byta mellan kolvklämmor av olika storlekar.

Ytterligare information

Vikt 0025 kg
Dimensioner 119 × 134 × 35 cm