SureTemp™ inkubator, 130L

40 307kr (exkl.moms)

  • Temperaturkontroll upp till 75°C
  • Dual Convection-teknik
  • Innehåller SureCheck™ temperaturlogger och programvara
  • Kammare i rostfritt stål med internt eluttag

10 i lager

Artikelnr: H2505-130 Kategori:

Beskrivning

Den nya inkubatorserien SureTemp™ ger den bästa temperaturkontrollen med jämnhet och stabilitet som överträffar konkurrerande modeller i samma klass.

Varje inkubator har det innovativa SureCheck™ dataloggningsystemet för att verifiera kammartemperaturen. SureCheck-systemet registrerar temperaturdatapunkter så ofta som var 60:e sekund och sparar informationen på ett flashminne. Data kan sedan visas på en dator genom en .csv-fil från flashminnet. De insamlade datan kan också användas för att visa temperaturutvecklingen över tid på en graf.

SureTemp-serien har en “Dual-Convection” teknologi som ger användaren möjlighet att välja mellan två lägen. Mekanisk konvektion ger en jämn temperaturfördelning, medan gravitationskonvektion passar bättre för längre inkubationer där luftburen kontaminering eller uttorkning av prover kan vara ett problem. Värmeelementen är smart placerade på flera sidor av inkubatorn, och innehållet kan ses genom en separat inre glasdörr utan att påverka temperaturmiljön.

*Mekanisk Konvektion: Använder värmeelement och en inbyggd fläkt för att kontrollera den interna temperaturen.

Gravitationskonvektion: Eliminerar luftflödet och förlitar sig på värmeelementen och gravitationen för att kontrollera den interna temperaturen.

Ytterligare information

Vikt 155 kg
Dimensioner 27.2 × 30.3 × 30.7 cm