SureTemp™ dubbel konvektionsinkubator, 40L

22 332kr (exkl.moms)

  • Precisionstemperaturkontroll upp till 75°C
  • Dual-Convection-teknik, utmärkt enhetlighet och återhämtning
  • Innehåller SureCheck™ temperaturlogger och programvara
  • Kammare i rostfritt stål med internt eluttag

10 i lager

Artikelnr: H2505-40E Kategori:

Beskrivning

Den nya SureTemp™ Incubator-serien ger den högsta nivån av temperaturkontroll med enhetlighet och stabilitetsnivåer som är oöverträffade av konkurrerande modeller i samma klass.

Varje inkubator är utrustad med SureCheck™-dataloggningssystem för verifiering av kammartemperatur. SureCheck-systemet registrerar temperaturdatapunkter så ofta som var 60:e sekund och lagrar denna information på en flashenhet. Data kan sedan ses och sparas med den medföljande programvaran SureCheck. De registrerade data kan också användas för att plotta temperaturpunkter på en graf eller exporteras till ett kalkylprogram för verifiering eller lagring/registrering.

Till skillnad från andra laboratorieinkubatorer erbjuder SureTemp-serien ”Dual-Convection”-teknik, vilket gör att användarna kan välja mellan mekaniskt konvektionsläge* (för exceptionell temperaturlikformighet) eller gravitationskonvektionsläge* (för längre inkubationer där luftburen kontaminering eller torkning av prover kan vara en fråga). Värmeelementen är strategiskt placerade på flera sidor av kammaren och innehållet kan ses med den separata inre glasdörren utan att störa temperaturmiljön.

* Mekanisk konvektion: Innehåller optimalt placerade värmeelement i kombination med en intern kammarfläkt för att styra den interna temperaturen.

Gravitationskonvektion: Eliminerar allt luftflöde från kammaren och förlitar sig enbart på värmeelementen och gravitationen för att kontrollera den inre temperaturen.

Ytterligare information

Vikt 93 kg
Dimensioner 23.3 × 22.4 × 22.8 cm