TC 9639 Thermal Cycler med 384 brunnsblock

78 685kr (exkl.moms)

  • Intuitiv pekskärmskontroll
  • Programguiden – snabbt, enkelt & idiotsäker
  • Unikt flerformatsblock: 0,2 ml rör eller remsor, 0,5 ml rör, 96-brunnars platta
  • Optimera resultaten med Accuris™ PCR-reagens

10 i lager

Artikelnr: T5000-384-E Kategori:

Beskrivning

Benchmarks TC9639 Thermal Cycler ger konsekventa, pålitliga resultat för laboratorier med medelhög till hög genomströmning. Från dess stora pekskärmsgränssnitt till dess unika flerformatsblock, denna cykler är laddad med funktioner. Programguiden och 10 förinstallerade program gör det enklare än någonsin att komma igång.

En stor pekskärm i fullfärg fungerar som driftcenter där alla funktioner nås. Från ”Hem”-skärmen, tryck helt enkelt på en ikon för att se det senast körda programmet, gå in i programbiblioteket eller använd programguiden för att snabbt ange ett protokoll. Dessutom kan ikoner för favoritprogram läggas till för snabbare åtkomst.

Programguiden guidar användare genom att snabbt ställa in ett protokoll på en enda skärm. När de väl har angetts visas programmen grafiskt och kan redigeras genom att helt enkelt trycka på det steg som kräver ändring. Tids- och temperatursteg kan byggas in i program såväl som långsammare ramphastigheter. Lagringsmöjligheterna är obegränsade; program kan lagras i offentliga mappar, privata (lösenordsskyddade) mappar eller på en flashenhet. Det fullständiga virtuella tangentbordet tillåter alfanumeriska namn på program och mappar.

Det helt justerbara uppvärmda locket förhindrar kondensering och avdunstning av prover. Lockets temperatur kan programmeras och när blocktemperaturen är under 35° stängs locket automatiskt av. Uppvärmning och kylning av blocket styrs exakt och noggrant inom exceptionellt snäva toleranser av en egenutvecklad algoritm som simulerar provtemperaturen.

Med flerformatblocket finns det inget behov av kostnaden för flera utbytbara block. TC 9639 har flexibiliteten att acceptera 96 ​​x 0,2 ml rör, en 96 brunnars platta, 0,2 ml remsor eller 39 x 0,5 ml rör, allt i samma provblock. För protokolloptimering kan en gradient ställas in upp över kvarteret. En valfri in-situ adapter möjliggör inkubation av objektglas. Dessutom kan enheten köpas med ett provblock med 384 brunnar.

Kompatibel med Accuris™ PCR-reagenser, klicka här för mer information.

Ytterligare information

Vikt 16 kg
Dimensioner 10.2 × 14.2 × 9.9 cm