Bioservices vill vara en naturlig samarbetspartner och produktleverantör för laboratoriediagnostik. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter. Bland annat instrument för DNA- och RNA-extraktion, PCR-tester av olika slag samt tillbehör. Vi månar om flexibilitet och att våra kunder ska uppleva enkelheten med att anlita oss som leverantör. Därav erbjuder vi förmånliga supportavtal för att underhålla instrumenten. Med vår breda kompetens kan vi ge er helhetslösningar för att optimera labbflödet och förbättra effektiviteten.

Den personliga servicen

Vi är kända för vår personliga service. Vi arbetar ständigt utifrån våra nyckelord flexibilitet, lättillgänglighet och kundanpassade lösningar.

Flexibilitet

Hos oss får du alltid enkel och snabb service. Vi vill vara flexibla med syfte att ge våra kunder bästa möjliga servicen. Våra servicetekniker har lång erfarenhet i branschen och ett brett kontaktnät, vilket är en nödvändighet för att kunna leverera den support som avancerade medicintekniska produkter behöver.

Lättillgänglig

Vi värnar om en kort kommunikationskedjan. När du kontaktar oss kommer du direkt i kontakt med ansvarig person och slipper långa telefonköer och tidskrävande mellanhänder.

Kundanpassade lösningar

Vi lyssnar alltid in utmaningsbilden och erbjuder den bästa möjliga lösningen utifrån denna. Varje lösning är unikt anpassad efter kundens behov och vi strävar efter att presentera nytänkande och kreativa lösningar.