Vornado™ Mini Vortex Mixer, Purple Cup

2 583kr (exkl.moms)

  • Kraftfull vortexning för rör upp till 50 ml
  • Inst-Touch™ tryckaktiverad drift
  • “Ministorlek”, mindre än 4 tum bred
  • Tillgänglig i 5 färger

10 i lager

Artikelnr: BV101-P-E Kategori:

Beskrivning

Kraftfull är det bästa ordet för att beskriva denna minivirvel. Med en omloppsbana på 4 m m och en fast hastighet på 2800 rpm, vortexar Vornado omedelbart även de största proverna, inklusive nästan fulla extremt kompakta lnsta-Touch111 tryckaktiveringsrör på 50 ml. Trots sin kraftfulla motor har Vornado ett fotavtryck på mindre än 4×4 tum, vilket gör att den passar även på den mest trånga bänken.

lnsta-Touch-drift innebär att motorn automatiskt aktiveras med ett lätt tryck på det mittersta kopphuvudet. Driften är smidig, tyst och effektiv. När trycket tas bort upphör driften omedelbart.

Vornados unika huvuddesign förhindrar att vätskor kommer in i huset, vilket förlänger motorns livslängd. Enheten finns med fem olika färger på kopphuvudet.

Med en omloppsbana på 4 mm och en fast hastighet på 2800 rpm, vortexar Vornado omedelbart även de största proverna, inklusive nästan fulla 50 ml-rör. Trots sin kraftfulla motor har Vornado ett fotavtryck på mindre än 4×4 tum, vilket gör att den passar även på den mest trånga bänken.

Insta-Touch-drift innebär att motorn automatiskt aktiveras med ett lätt tryck på det mittersta kopphuvudet. Driften är smidig, tyst och effektiv. När trycket tas bort upphör driften omedelbart. Vornados unika huvuddesign förhindrar att vätskor kommer in i huset, vilket förlänger motorns livslängd. Enheten finns med fem olika färger på kopphuvudet.

Ytterligare information

Vikt 0001 kg
Dimensioner 37 × 39 × 29 cm