Benchmark Digital Dry Bath, enkelposition, utan block

6 163kr (exkl.moms)

  • Digital noggrannhet och bekvämlighet
  • Enkel-, dubbel- och fyrablockskapacitet
  • Sorterade block för en mängd olika rörstorlekar
  • Anpassade block tillgängliga på begäran
  • Block säljs separat

10 i lager

Artikelnr: BSH1001-E Kategori:

Beskrivning

Benchmark digitala torrbad ger exakt ”ställ in och gå bort” digitalt temperaturval, vilket eliminerar behovet av externa termometrar och upprepad ”finjustering” av en temperaturkontrollratt. Ange bara önskad temperatur på den digitala pekplattan och Benchmark Dry Bath ger exakt temperatur med realtidsövervakning som kontinuerligt håller den valda temperaturen inom ±0,2°C. Dessutom är en digital timer inbyggd i pekplattans display. Även om den inte är utformad för att stänga av värmaren, kan den användas för att varna användaren om att ett valt tidsintervall har gått ut.

Kaviteterna i de högkvalitativa aluminiumblocken är precisionsbearbetade för att matcha den koniska storleken och formen på rörstorlekarna 0,5, 1,5, 2,0, 15 och 50 ml, vilket ger oöverträffad temperaturöverföring. Blandade block finns tillgängliga för kompatibilitet med nästan alla vanliga laboratorierör och plattor. Anpassade block finns också tillgängliga på begäran.

Alla Benchmark torrbad har en inbyggd funktion för användaromkalibrering, för att garantera långsiktig temperaturnoggrannhet. Varje torrbad inkluderar en lättanvänd blocklyftare, med ett temperaturisolerat handtag för snabbt och bekvämt utbyte av block, även när de fortfarande är varma.

Ytterligare information

Vikt 4.8 kg
Dimensioner 7.8 × 9 × 3.2 cm