myBath 2L Digitalt vattenbad

8 380kr (exkl.moms)

  • Gångjärnslock (ingår) även avtagbart
  • Quik-CAL™ användarkalibreringsfunktion
  • Sömlös kammare i rostfritt stål
  • myBath 4L Inkluderar ställ för 1,5/2,0, 15 & 50 ml rör

10 i lager

Artikelnr: B2000-2-E Kategori:

Beskrivning

MyBath-serien är designad för högklassig noggrannhet och prestanda med ett kompakt fotavtryck. Med fyra storlekar att välja mellan finns det ett myBath som passar varje labb.

Modellerna 4, 8 och 12L har lättanvända kontroller som gör att användaren kan välja och övervaka inställningar digitalt. Temperaturen är justerbar i steg om 0,1ºC*, och visas på en stor 3-siffrig display*. Den patenterade Quik-CAL™-funktionen möjliggör enkel kalibrering. Högeffektiv isolering bibehåller jämn temperatur i badet, samtidigt som höljet hålls svalt.

Alla myBath-modeller har sömlösa kammare i rostfritt stål för enkel rengöring och lång livslängd. Kamrarna motstår rost och har inga hörn för att samla upp smuts eller föroreningar. De större 8L och 12L enheterna har avlopp för att enkelt byta ut vattnet. 4L, 8L och 12L-modellerna inkluderar ett genomskinligt skydd som kan tas bort eller fällas tillbaka på ett bakre gångjärn för att spara bänkutrymme. Lockets gaveldesign leder bort kondens till framsidan och baksidan av badet, bort från proverna.

Det finns ställ för att rymma 1,5/2,0 ml, 15 ml och 50 ml rör i 4L, 8L och 12L bad. myBath 4L levereras med alla tre ställen.

*myBath 2L (Artikel: B2000-2), har en 2-siffrig display och kan styras i steg om 1,0ºC

Ytterligare information

Vikt 6 kg
Dimensioner 6.5 × 8 × 6 cm