myBlock II dubbelkammare, med 2 x BSWCMB

11 117kr (exkl.moms)

  • Digital temperaturkontroll (ställ in och gå iväg)
  • Gångjärnsförsett lock (förbättrar enhetlighet och sparar energi)
  • Extern (valfritt) temperatursond (mäter faktisk provtemperatur
  • Tillgänglig med Quick-Flip universalblock (stöder alla vanliga rörstorlekar, PCR-remsor och PCR-plattor) Patentsökt
  • Block säljs separat

10 i lager

Artikelnr: BSH5002-2B-E Kategori:

Beskrivning

Benchmarks myBlock-serie är en ”nästa generation” produktlinje som introducerar flera stora fördelar jämfört med traditionella torrbad. De är de första digitala torrbaden som inkluderar avancerade mikroprocessorkontroller, tidsinställd eller kontinuerlig drift och ett avtagbart gångjärnslock. Dessutom kan en valfri extern temperaturåterkopplingssond placeras direkt inuti ett provrör, vilket ger realtidskontroll och övervakning av den faktiska provtemperaturen.

MyBlocks genomskinliga lock hjälper till att främja bättre enhetlighet och minimera temperaturskiktningen i blocket genom att bibehålla ett lager med varmluftsmantel. Det hjälper också till att minska energiförbrukningen genom att minimera värmeförlusten till miljön. Det gångjärnsförsedda locket kan öppnas (bakåt) eller enkelt tas bort (lyftas av) för att få plats med högre rör.

Både enkel- och dubbelblocksmodellerna kan beställas i en konfiguration som inkluderar våra unika Quick-Flip™-block. Dessa universella block accepterar rör från 0,5 till 2,0 ml och, med bara en snabb vändning till andra sidan, rymmer 0,2 ml rör, PCR-remsor eller (endast i dubbelblocksmodellen) en PCR-platta. Andra block finns för tuber upp till 50ml.

Ytterligare information

Dimensioner 6.3 × 14 × 5 cm