Benchmark Digital Dry Bath, torrbad med fyra positioner, utan block

13 044kr (exkl.moms)

  • Digital noggrannhet och bekvämlighet
  • Enkel-, dubbel- och fyrablockskapacitet
  • Diverse block för en mängd olika rörstorlekar
  • Anpassade block tillgängliga på begäran
  • Block säljs separat

9 i lager

Artikelnr: BSH1004-E Kategori:

Beskrivning

Benchmark digitala torrbad ger en konstant och exakt temperatur, vilket tar bort behovet av externa termometrar och konstant finjustering av temperaturkontrollen. Ange bara önskad temperatur på den digitala pekplattan och Benchmark Dry Bath håller exakt temperatur med realtidsövervakning som kontinuerligt håller den valda temperaturen inom ±0,2°C. Dessutom är en digital timer inbyggd i pekplattans display. Även om den inte är utformad för att stänga av värmaren, kan den användas för att varna användaren om att ett valt tidsintervall har gått ut.

Brunnarna i aluminiumblocken är precisionsborrade för att matcha den koniska storleken och formen på rörstorlekarna 0,5, 1,5, 2,0, 15 och 50 ml, vilket ger bästa möjliga temperaturöverföring. Diverse block finns tillgängliga för kompatibilitet med nästan alla vanliga laboratorierör och plattor. Anpassade block finns också tillgängliga på begäran.

Alla Benchmark torrbad har en inbyggd funktion för användarkalibrering för att garantera långsiktig temperaturnoggrannhet. Varje torrbad inkluderar en lättanvänd blocklyftare med ett temperaturisolerat handtag som gör att man kan byta ut blocken medan de fortfarande är varma.

Ytterligare information

Vikt 7.7 kg
Dimensioner 8.7 × 14 × 3.2 cm